AMG Systems Ltd - Velika Britanija

Radijski modemi, ki omogočajo povezovanje RS232/485 naprav med seboj oziroma v radijsko mrežo, ki pokriva področje s premerom nekaj kilometrov. Preizkušeno delujejo s krmilniki proizvajalcev: Siemens, Allen Bradley, ABB, Mitsubishi, Omron, GE, ...

 


Pregled proizvodov:

Brezžični modemi

Radijski modemi
Radijski modemi
Modela RM9600 in RM9634 sta UHF modema, ki delujeta na 400 MHz in 470 MHz, zato za obratovanje ne potrebujeta posebnih dovoljenj. Izhodna moč 500 mW in uporaba ustreznih anten omogoča delovanje na razdaljah do 20 km. Hitrost radijskega prenosa je do 16 Kbps. Modemi so narejeni v treh izvedbah: kartična izvedba za vgradnjo, v lahkem aluminijastem ohišju in v vodotesnem ohišju (IP67) za zunanjo montažo. Tipična uporaba je priključevanje daljinskih postaj v nadzoren center.

 

GPRS modemi
GPRS modemi
RM6000 je GPRS modem/router, ki uporablja GSM/GPRS class B, class 10, štiripasovni radijski prenos in je uporaben v večini radijskih omrežij. S pomočjo teh modemov lahko priključimo oddaljene serijske naprave, za katere bi bile žične povezave prezahtevne oziroma nemogoče. Modem lahko deluje v konfiguracijah "point-to-point" ali "multipoint".

 

Brezžičen video prenos

Videowave 5800 serija
Videowave 5800 serija
V to serijo sodijo izdelki za brezžičen prenos composite video signala v realnem času preko enega od šestih izbranih kanalov na 5,8GHz frekvenčnem območju, ki ne potrebuje obratovalnih dovoljenj. Poleg prenosa videa lahko prenašamo tudi zvok in digitalne alarmne signale.
Omogočajo izgradnjo brezžičnega telemetričnega video nadzora in usmerjanje kamer iz centra (PTZ nadzor). Naprave so vgrajene v IP67 ohišja, ki jih ščitijo pred vremenskimi in drugimi okoljskimi motnjami. Pri uporabi primernih anten z visokim ojačanjem lahko dosegamo prenosne razdalje do 4 km.

 


Povezave:
www.amgsystems.com

 

© RAGA d.o.o.