Pregled regulatorjev temperature:

Regulator in zapisovalec v enem

nanodac
nanodac™
nanodac™ je naprava, ki v enem ohišju združuje PID regulator in zapisovalnik procesnih vrednosti. Barvni zaslon velikosti ¼ VGA predstavlja sodoben vmesnik za upravljanje naprave in nazoren pregled trenutnih spremenljivk. PID regulator lahko krmili dve regulacijski zanki. Procesne spremenljivke se arhivirajo v interni spomin ali na zunanji USB pomnilnik.Enojna regulacijska zanka

3200 serija
3200 serija
3216 in 3208 sodita v najnovejšo serijo regulatorjev, ki so plod vrhunskih dosežkov na področju PID regulacije. Med drugim omogočajo tudi prikaz daljših tekstovnih sporočil s pomočjo metode tekočega teksta, ki se premika na LCD prikazovalniku. Operater tako dobi jasna sporočila v svojem jeziku, ki sporočajo stanje procesa.

piccolo
piccolo™ P116 / P108 / P104
Regulatorji piccolo™ zmorejo natančno PID regulacijo temperature ali ostalih procesnih veličin.
Vsebujejo veliko naprednih funkcij, ki jih običajno ne srečamo v krmilnikih tega razreda.

P304c
piccolo™ P304c - regulator namenjen strojem za brizganje plastike
Nudi raznolike rešitve z naprednimi funkcijami in širokim naborom hardware-skih konfiguracij, zato predstavlja idealni regulator za vse vrste proizvodnje plastičnih izdelkov.

EPC3000
EPC3000 - programabilni regulator
Serija enozančnih temperaturnih regulatorjev EPC3000 je certificirana za varno delovanje v komunikacijskih mrežah, kar omogoča maksimalno zanesljivost in učinkovitost delovanja celotnega procesa.

EPC2000
EPC2000 - programabilni regulator
Serija enozančnih temperaturnih regulatorjev EPC2000 je certificirana za varno delovanje v komunikacijskih mrežah, kar omogoča maksimalno zanesljivost in učinkovitost delovanja celotnega procesa.Več regulacijskih zank

3500 serija
3500 serija
Modela 3508 in 3504 sta najnovejša regulatorja temperature oziroma drugih procesnih spremenljivk iz družine 3000. Predstavljata uspešno združitev vrhunskega znanja s področja regulacij in najnovejših dosežkov pri razvoju LCD uporabniških vmesnikov.

2604
2604
Omogoča zelo stabilno regulacijo temperature, hkrati mu lahko dodamo procesiranje digitalnih vhodnih in izhodnih signalov. Uporabljamo ga v bolj zahtevnih aplikacijah, kjer v istem procesu lahko nastopa več med seboj povezanih regulatorjev. Omogoča nam eno, dve ali tri regulacijske zanke.
Za prikazovanje procesnih vrednosti uporablja dva številčna segmentna LCD displeja in dvovrstični tekstovni LCD displej, ki prikazuje predhodno definirana sporočila.
  • 2604
  • X26 - regulator atmosfere v komorah

2704
2704
Omogoča zelo stabilno regulacijo ene, dveh ali treh regulacijskih zank. Uporabljamo ga v bolj zahtevnih aplikacijah, kjer v istem procesu lahko nastopa več med seboj povezanih regulatorjev. V najbolj zahtevnih procesih je priporočljiva uporaba programskega orodja iTools, ki omogoča napredno in pregledno programiranje regulatorjev.
Za prikazovanje procesnih vrednosti uporablja grafični LCD displej s prikazom poljubnih ekranskih slik.
Verzije 2704CP, 2704MP in 2704VC vsebujejo posebne algoritme, ki so namenjeni specifičnim tehnološkim procesom.
  • 2704

  • 2704CP - Atmosphere Furnace controller
  • 2704MP - Extrusion Melt Pressure controller
  • 2704VC - Vacuum Furnace controller

Mini8
Mini8
Je primeren za nadgradnjo programabilnih krmilnikov, ki jim doda regulacijske sposobnosti. Za zmerno ceno nudi kvalitetno rešitev nadzora in regulacije analognih procesnih spremenljivk.Dodatni pribor

Razširitveni I/O modul za regulatorje serij 2604, 2704, 3504, 3508
v dveh izvedbah: 10 x DI in 10 x rele ali pa 20 x DI in 20 x releProgramska oprema

iTools
iTools
Programsko orodje za konfiguracijo različnih Eurothermovih naprav ali komunikacijskih povezav.
Omogoča tudi grafični prikaz procesov, arhiviranje in izpis poročil.<< nazaj na Eurotherm izdelke

© RAGA d.o.o.